Geschreven door ERM op . Geplaatst in Showbizz.

Katja Retsin samen met echtgenoot Jan Schepens in de hoofdrol komedie " Voor hetzelfde geld "

Woensdag waren we aanwezig tijdens de persconferentie van het Farcetheater welk deze zomer vijf kaarsjes mag uitblazen. Bezieler van dit fantastisch productiehuis namelijk Anthony Van Caeneghem gaf tekst en uitleg aan presentatrice Eveline Cannoot over hun drie toekomstige producties. Eind deze zomer gaat de komedie " Voor hetzelfde Geld " in premiëre met een schitterende cast waaronder Katja Retsin en echtgenoot Jan Schepens.

 Foto's copyright ERM

Katja is vooral gekend van haar tv carriére waarin ze oa De Rode Loper en De Bachelor presenteerde en Jan is een gevierde Musical acteur. We voelden Katja dan ook graag eens aan de tand hoe het is om met je echtgenoot samen in een komedie te spelen. Volgens haar zal het heel leuk zijn om samen op de scene te staan. Aangezien we elk een druk leven hebben is het soms puzzelen voor een gezinsmomentje. Nu we de kans krijgen om samen in de komedie " Voor hetzelfde Geld " te spelen zal het heel leuk en gezellig worden. Nu gaan we eens samen kunnen genieten van het op en af rijden naar de repetities en vooral om samen op tour te gaan naar verschillende locaties. Samen uit en samen thuis hoe leuk is dat om dit te kunnen delen met je gezin. En het is vooral leuk dat Jan en ik samen de hoofdrol mogen spelen in een schitterende komedie. We kijken er dan ook heel hard naar uit om dit samen te kunnen doen. 

 

We vroegen haar ook vanwaar de carriére switch : Acteren zat al van kleins af aan in mijn bloed maar het is er nooit van gekomen door mijn drukke agenda met tv. werk welk ik ook altijd heel graag heb gedaan. Maar in die periode had ik te weinig tijd om ook nog eens te acteren in combinatie met mijn gezin. Het zat wel al jaren te kriebelen om de sprong te wagen. Nu het Tv werk zo goed als wegviel had ik zoiets van het is nu of nooit op mijn leeftijd en heb ik me dan ook daarin gegooid en een opleiding gevolgd met de steun van Jan en mijn gezin. En daar heb ik geen spijt van en geniet er te volle van. Je volgde jou opleiding in Nederland was er daar een goeie reden voor. De voornaamste reden was dat ze me ginds niet kenden en ik net zoals alle andere op een professionele manier een zeer goede opleiding kregen zonder vooroordelen. Daar was ik een gewone leerling zoals alle anderen en niet de vrouw van of het TV gezicht van. Met die reden kon ik ook vrij acteren zonder me zorgen te moeten maken over mijn naamsbekendheid. En dat was net het leuke daaraan een opleiding zonder kopzorgen of vooroordelen. Het is ook makkelijker om je te smijten. En het geeft je ook veel meer zelfvertrouwen omdat je weet dat je een beoordeling krijgt op jou kwaliteiten als actrice en niet als .... Waardoor je ook meer belang hecht als je uw opleiding succesvol afrond en een diploma krijgt als geslaagde actrice. Het heeft me alvast veel meer zelfvertrouwen gegeven en ik geniet van elke job die op me afkomt als actrice in het theater. Heb het me nog niet beklaagd om die switch te maken.

Wil je net zoals ons Katja met haar echtgenoot Jan aan het werk zien boek dan tijdig jou kaartje als theaterliefhebber. We zijn er rotsvast van overtuigd dat het een avondje of namiddag genieten zal worden tijdens de komedie " Voor Hetzelfde Geld " Cast : Katja Retsin - Jan Schepens - Goele De Raedt - Donaat Deroemaeker - Peter Van Asbroeck - Anthony Van Caeneghem - Steve Seigneur en Jan Verleyen. Tickets : https://farcetheater.be/voor-hetzelfde-geld-tickets/