Eveline Cannoot maakt haar debuut bij het Farcetheater in de komedie " kom van dat dak af "

Ooit nam Eveline deel aan Star Academy op VTM waar ze bij de 13 finalisten behoorde. We herinneren ons nog de eerste ontmoeting met haar tijdens de live shows van X Factor waar ze in het publiek aanwezig was in 2008. Het sympathieke jonge meisje van toen is ondertussen uitgegroeid tot een charmante jonge mama welk nog steeds de vriendelijke en sympathieke Eveline is gebleven. Het is altijd leuk om de enthousiaste Eveline onverwachts tegen het lijf te lopen. Ondertussen heeft ze ook al een hele weg afgelegd waarin ze oa samen met Philip Dhaeze het ambiance duo " WHOOPZ " vormde . Ondertussen heeft ze ook al een schitterende solo carriëre uitgebouwd en is ze ook reeds 10 jaar een van de vaste gezichten op MENT.

 Foto's copyright ERM

We waren dan ook eventjes verrast toen we haar bij de cast van " kom van dat dak af " een komedie van het Farcetheater , welk hun vijfjarig bestaan deze zomer gaat vieren zagen staan. Niet dat we haar kwaliteiten onderschatten maar we zagen het gewoon niet aankomen dat Eveline in de komedie zou terecht komen. We waren dan ook heel benieuwd naar haar uitleg. Eveline vond het alvast heel tof en verrassend dat ze gevraagd werd om in deze komedie mee te spelen. Ze moest er dan ook niet lang over nadenken om haar fiat te geven aan deze productie. Een grote eer om de kans te krijgen om aan deze schitterende komedie te mogen meespelen. Het is een mooie kans welk ik met beide handen wil grijpen en niets is leuker om je daar even te mogen uitleven in een rol welk tegenovergesteld is van je eigen leven. Ik speel een niet zo slimme personage waar ik niet ga over uitweiden , daarvoor moeten de mensen maar komen kijken. Het is dan ook een fantastische cast welk me enorm steunt en er word ook heel wat afgelachen tijdens de repetities. Het is een eer om met deze topacteurs op het podia te mogen staan. Het is een hele toffe ploeg waardoor het zo leuk is om in deze komedie te mogen spelen.

Het smaakt alvast naar meer en het Farcetheater mag me in de toekomst zeker nog vragen om aan een van hun producties deel te nemen. Kijk er alvast naar uit om mijn vuurdoop voor het publiek te mogen beleven. Ik heb alvast gezonde stress en de goesting om me te smijten in mijn eerste komedie. Ik kijk er alvast heel erg naar uit hetgeen wij als media ook doen om jou aan het werk te zien. Maar we zijn ervan overtuigd dat je het schitterend gaat doen en met jou spontaniteit mag dit geen probleem vormen. Alvast veel succes. Wie Eveline aan het werk wil zien met Anthony Van Caeneghem , Donaat Deriemaker , Chris Van Espen , Peter Van Asbroeck en Daisy Thys moet zeker eens op de kalender met speeldata kijken. Een echte theaterliefhebber mag dit zeker niet missen en boekt best snel zijn ticketje vooraleer het te laat is. Ambiance verzekerd met deze topcast.

 copyright Farcetheater

Tickets : https://farcetheater.be/kom-van-dat-dak-af-tickets/