PRISON PARTY GAAT VANAVOND IN PREMIÈRE

Deze avond gaat de komedie Prison Party van de Sven De Ridder Company in premiére in theater Elckerlyc te Antwerpen. De Sven en Brik hebben terug een schitterende komedie geschreven waar elke theaterliefhebber naar uitkijkt. We zijn dan ook benieuwd wat we onder onze kauwen geschoven zullen krijgen . Een ding staat vast het zal terug lachen zijn met de samengestelde topcast. Wil je er de komende weken ook bijzijn voor een avondje ambiance dan raad ik jullie aan om snel een ticketje te boeken aangezien de komedie maar vijf weken speelt en door het enorme decor er geen voorstellingen zijn in theaterzalen doorheen Vlaanderen.

 Foto's copyright Sven De Ridder Company

PRISON PARTY een zware jongens komedie van Brik Van Dyck en Sven De Ridder Witteboordcrimineel Herman (Sven De Ridder) en straatboef Larry (Brik Van Dyck) belanden samen in de gevangenis waar hen het leven zuur wordt gemaakt door de cipiers. Wanneer ze het ook nog eens aan de stok krijgen met de tot levenslang veroordeelde gangster Bill, willen ze nog maar één ding: ontsnappen.

          

Cast: SVEN DE RIDDER, KOBE VAN HERWEGEN, DORIEN REYNAERT, IVAN PECNIK, LINDA DE RIDDER en BRIK VAN DYCK

          

Regie: Sven De Ridder Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder Productie: Sven De Ridder Company .  PRISON PARTY gaat vanavond in première Locatie : Theater Elckerlyc in Antwerpen en loopt daar tem zondag 31 maart 2024.

          

Tickets : https://www.elckerlyc.be/programma/prison-party-een-zware-jongens-komedie-van-brik-van-dyck-en-sven-de-ridder