Margot Hallemans schittert in kerstkomedie " Secret Santa"

Donderdag 7 december ging de kerstkomedie " Secret Santa " in premiére en een van e castleden was niemand minder dan Margot Hallemans. Velen zullen haar wellicht kennen als Hanne in familie. toch heeft deze top actrice nog meer pijlen op haar boog. Hetgeen we ook mochten ondervinden tijdens haar schitterende rol die ze vertolkt in de kerstkomedie " sectre santa " in het fakkeltheater.

 Foto's copyright ERM

Jennifer ( Margot Hallemans ) geeft de voorstelling wat extra pit met haar speciale outfitjes. Ze neemt haar rol als vriendin van Jimmy heel serieus op en ze is niet te benauwd om haar mening te uiten. Als een top actrice vertolkt ze haar rol subliem en dit werd heel hard gesmaakt door het uitverkocht fakkeltheater. Na de voorstelling spraken we eventjes Margot aan met de vraag wat doe je het liefst tv of theater waar ze heel neutraal op antwoorde dat is een moeilijke. Het is een mooie afwisseling en ik doe het beiden heel graag. wil je Margot ook zien schitteren in deze prachtige kerstkomedie wees er dan snel bij om je ticket te boeken aangezien ze met de kerstslee de deur uit glijden. 

 

Meer info op www.svenderiddercompany.be  of via www.fakkeltheater.be  De voorstelling is nog te zien tot 7 januari 2024. CAST Sven De Ridder , Luc Verhoeven ,Margot Hallemans ,Joyce Beullens , Brik Van Dyck