Triomfantelijke première voor Winterrevue - With Friends

Afgelopen zondagnamiddag zat Theater Elckerlyc afgeladen vol voor de Feestelijke Voorstelling van Winterrevue "WITH FRIENDS".

Het aanwezige publiek kreeg een gloednieuwe show voorgeschoteld, met Hugo Sigal als Master of Ceremony, omringd door de vaste ploeg met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden, Matthew Michel en Laurenz Hoorelbeke.

  Foto's copyright Fresnia 

Samen met het strakke ensemble olv Laurent Flament en een spetterend live-orkest olv Thomas Vanhauwaert, zorgde regisseur Stefan Staes voor een show die geen seconde verveelt.

Verrassende medley's worden afgewisseld met leuke sketches waarin ook de Friends een centrale rol hebben. Afgelopen weekend waren Gert Verhulst & James Cooke te gast.

NICOLE & HUGO VERENIGD OP HET PODIUM Een revue bestaat uit een lach en een traan. Deze voorstelling weet het publiek te ontroeren. Wie Hugo ziet, denkt aan Nicole. Het publiek werd verrast met een optreden van Hugo én Nicole aan de hand van een hologram van Nicole. Een beklijvend moment in de voorstelling.

https://www.youtube.com/watch?v=GSAlyo3NLCo 

SPECIAL GUESTS OP BEZOEK Onze vaste cast, ensemble en Master Of Ceremony Hugo zijn elke voorstelling van Winterrevue With Friends van de partij. De Special Guests wisselen elkaar af zodat er 6 unieke shows ontstaan die het publiek meenemen in een fantastische ervaring. KÜRT ROGIERS 22-23 DEC 2023 CHRISTOFF 5-6-7 JAN 2024 PETER VAN DE VEIRE 13-14 JAN 2024 LUC APPERMONT & BART KAËLL 29-30-31 DEC 2023 KAREN DAMEN 11-12 JAN 2024

 

Info en tickets: www.backstage-producties.be