Geschreven door ERM op . Geplaatst in Showbizz.

Chris Van Espen, Jo Hens, Sergej Lopouchanski, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik en Gert Botty stralen tijdens première Mannen met Hakken.

Heel wat BV’s en genodigden verzamelde afgelopen weekend op de rode loper om de volledige cast in actie te zien op hun glamour heels. Een gloednieuwe pittige zelfgeschreven komedie die het grote publiek absoluut kan smaken.Een groep cafévrienden van verschillende pluimage komen wekelijks bij elkaar om illegaal te pokeren.

  Foto's copyright Backstage Producties

Plots komen ze terecht in de wereld van de extravagante drag queens. Deze kameraden krijgen met emotionele uitdagingen te maken die hun vriendschap op de helling zet! Buitensporige pruiken, geëpileerde kuiten, en glimmende paillettejurken behoren plots tot hun dagelijkse garderobe. ‘Mannen Met Hakken’ is een vertederende, harde maar ook hoogstaande komedie!

Letterlijk, want alle mannen trekken hun hakken aan! Benieuwd of ze er ook op kunnen lopen om samen hun nieuw ingeslagen pad als soulmates verder te bewandelen. MANNEN MET HAKKEN, nog tot en met 10 december '23 WEGENS GROOT SUCCES: EXTRA VOORSTELLING OP 9 DECEMBER OM 15U!! Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen

TICKETS & INFO 070 691 002 (€ 0,30/min.) Van dinsdag tot vrijdag van 10u - 12u30 en 14u - 17u.