Geschreven door ERM op . Geplaatst in Showbizz.

Bekend Vlaanderen geniet van de zomerse première van de zomerkomedie Minerva Veur Altijd in het Fakkeltheater

Producent Het Achterland nodigde bekend Vlaanderen uit op de première van het vervolg op de succesvolle zomerkomedie Viva Minerva op zondag 2 juli in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Iedereen was reuzebenieuwd naar de nieuwste creatie van Het Achterland met o.m. Hans Peter Janssens in zijn eerste komische rol. De legendarische, Antwerpse retro-zender is immers opnieuw het onderwerp van een nieuwe zomerkomedie in het Fakkeltheater.

  Foto's copyright ERM

Deze zomer maakt MINERVA VEUR ALTIJD het mooie weer in het Fakkeltheater. Regisseur Jeroen Maes schreef Minerva Veur Altijd opnieuw op basis van het reilen en zeilen bij de legendarische Antwerpse stadsradio Radio Minerva. Carry Goossens, Marilou Mermans, Erik Goris, Linda De Ridder, Luc Verhoeven, Lucie Collet en Hans Peter Janssens leverden alvast een heerlijke en zorgeloze komedie af. Het aanwezige publiek genoot dan ook met volle teugen. Viva Minerva wordt deze zomer dé retrokomedie van 't stad, en is nog tot en met 14 augustus te zien in de Rode Zaal van het Fakkelteater te Antwerpen.

PRAKTISCHE INFO - MINERVA VEUR ALTIJD MINERVA VEUR ALTIJD is een productie van vzw Het Achterland Van: vzw Het Achterland Script & Regie: Jeroen Maes Cast : Carry Goossens – Marilou Mermans – Linda De Ridder - Luc Verhoeven – Erik Goris - Hans Peter Janssens en Lucie Collet. Deze voorstelling speelt nog tot en met 14 augustus in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

TICKETS Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be  .