Geschreven door ERM op . Geplaatst in Showbizz.

Nisa Van Baelen mag door het leven als Miss Exclusive 2021

Zaterdagavond mochten we eindelijk nog eens buiten komen na alle corona prikkelen de afgelopen maanden . En het was niet zomaar eens buiten komen maar om de meest prestigieuze Miss verkiezing van het land bij te wonen .Inderdaad we hebben het over Miss Exclusive van organisator Ken Stevens die goed op weg is om Miss België van haar troon te stoten als belangrijkste Miss verkiezing van het land.

Foto's copyright ERM

Om met alle corona regels in orde te zijn was er gevraagd om een sneltest te doen om te kijken of we safe waren om aanwezig te mogen zijn en we hadden het geluk corona proof te zijn. Plaats van gebeuren was de alom gekende Sotto's te Zottegem waar we jaren geleden wel eens de beentjes losgooiden in vrouwelijk gezelschap .Door de corona maatregelen mochten er amper 200 personen aanwezig zijn om de 14 prachtige finalisten te bewonderen tijdens hun finaleshow. Maar vooraleer het zover was werden we hartelijk ontvangen door organisator Ken Stevens en voormalig Miss Exclusive Lauralyn Vermeersch .Tevens mochten we genieten van een lekker drie gangen menu en aangepaste drankjes waarvoor onze dank aan de organisatie .We waren dan ook benieuwd eens we de zaal van de Sotto's betraden met welke show de finalisten ons zouden verrassen.

         

Om eerlijk te zijn was het jaren geleden om nog eens zo'n wervende show te zien denk dat we moeten terug gaan naar ten tijde van Miss Belgian Beauty .En dit is toch al zo'n een tiental jaar geleden .We mogen dan ook Ken Stevens feliciteren met de meer dan geslaagde show die in beeld werd gebracht door AVS de regionale zender van Oost Vlaanderen.

 

De show die volledig in het " Jungle Thema " was opgezet met een zeer creatief licht en geluidsspektakel . Dit media gebeuren werd professioneel aaneen gepraat door de sympathieke en elegante Véronique De Kock in een vorig leven zelf nog gekroond tot Miss België te tijde van klasse vrouw Cecile Muller. Je kan er vanop aan met Veronique zal je show of event altijd boeiend aan elkaar gepraat worden. De perfecte huisvrouw om Miss Exclusive te presenteren. Beiden zijn gewoon absolute top in België . Een finale show om je vingers van af te likken. Alles werd perfect in de details afgewerkt en de meisjes blaasden bij manier van spreken je van uw stoel met hun perfecte uitgevoerde choreografieën .De X factor was zeker aanwezig mede door de bijpassende schoenen en juwelen bij hun dresses alsook de make up en hairstyling was tot in de puntjes verzorgd. Het was gewoon genieten van begin tot einde ook al ging er af en toe eens een finaliste de mist in bij hun finale statement hetgeen de besten wel eens overkomt.

         

We hebben ons geen minuut verveeld zelfs niet tijdens de korte pauzes dan was het gewoon nagenieten van hetgeen we al gezien hadden. Een dikke pluim voor het organisatie team van Miss Exclusive . Het smaakt zeker naar meer van dit de komende jaren. Ook al startte de finaleavond voor de latere winnares Nisa Van Baelen in mineur door het overlijden van haar hondje zo'n drie uur voor de finaleshow toch kon ze de avond als Miss Exclusive 2021 eindigen .

De 21 jarige Nisa Van Baelen is de eerste Limburgse die gekroond werd tot Miss Exclusive en dit tijdens de elfde editie. De stralende Miss was vooral opgelucht dat haar lichte Black Out hetgeen wel al eens meer gebeurd indien de voorgangster ook de mist ingaat haar het kroontje niet heeft gekost . De pas afgestudeerde juf mocht dan ook met een grote prijzenpot naar huis en als extra mag ze ook nog eens deelnemen aan de internationale verkiezing van Miss Earth..

We wensen Nisa dan ook een druk en leuk regeerjaar als Miss Exclusive .