Geschreven door ERM op . Geplaatst in Showbizz.

Miss Exclusive verwelkomt gasten tijdens de EXCLUSIVE jungle na een bewogen corona jaar.

Aanvankelijk had de grote finale show plaats moeten vinden eind januari, maar door de sanitaire crisis heeft de organisatie toen beslist om deze uit te stellen naar de maand april. Helaas, met April in aantocht, bleven de cijfers stijgen en waren strengere maatregels terug aan de orde. Team Exclusive besloot om hierbij verantwoordelijkheid op te nemen en de uiteindelijke finaleshow te verplaatsen naar Zaterdag 26 Juni 2021. Met succes zo blijkt. 200 personen zullen deze prachtige avond kunnen bij wonen en op de allereerste rij ontdekken wie de nieuwe Miss Exclusive 2021 zal worden. Kimbery Bosman zal na de langste regeringsperiode van een Miss in België haar kroontje doorgeven tijdens een wervelde en spectaculaire finale show in jungle stijl.

  Foto copyright Steven Wolles Photography

Dit jaar kiest Miss Exclusive om te werken in thema. Kostuums, muziek en exotische vibes zullen volledig aanwezig zijn in de 'EXCLUSIVE JUNGLE', gepresenteerd door Veronique De Kock. Opnieuw zetelen tal van bekende vlamingen in de jury die na een zware periode van corona blij zijn om terug naar een stijlvol evenement te mogen gaan. Koen Crucke die reeds 4 jaar in de jury zetelt zal samen met Fabrizio, Chris Lobanzo(Bekende tik tokker), Nigel (bekende tik tokker), Dimitri Germanotta Pattinson en Dr. Dimovski de finalisten beoordelen en mee beslissen wie het felbegeerde kroontje in de wacht zal slepen. De grote live show zit in handen van Vlamex, het moederbedrijf van AVS. Dit jaar zal iedereen de grote show kunnen bewonderen via Facebook Miss Exclusive, de Facebook van Miss Earth en de website www.missexclusive.be De show zal LIVE uitgezonden worden omstreeks 20u op boven vernoemde kanalen. Er is gekozen om dit jaar de focus te leggen op een internationale broadcast aangezien ook Miss Earth 2020 haar opwachting zal maken in de jury en rechtstreeks vanuit New York naar België zal overgevlogen worden.

  Foto copyright Steven Wolles Photography

Miss Exclusive bezit de internationale licentie van Miss Earth, één van de grootste verkiezingen ter wereld na Miss Universe. Miss Exclusive gaat naar huis met het grootse prijzenpakket in de Belgische Miss wereld. De hoofdprijs dit jaar is 35.000 euro aan kledij, schoenen & accessoires(Saint-Laurent, Pinko, Guess, Steve Madden, Karl Lagerfeld) *Een bed ter waarde van 5000 euro *1 jaar lang kan Miss Exclusive gebruiken maken van volgende diensten en producten: *Gelnagels, haarproducten en verzorging, skincare behandelingen en producten, waterbike en zonnebank, wimper verlening, witte tanden, .. *Jacuzzi aangeboden door Bestway *Derma Clear Clinic biedt Miss Exclusive 1 jaar lang alle behandelingen aan(Definitieve ontharing, facial behandelingen, fillers,...) *Miss Exclusive reist samen met de organisatie de wereld rond *Miss Exclusive zal ons land vertegenwoordigen op Miss Earth en 1 maand lang in de Filipijnen verblijven *Miss Exclusive krijgt 1 jaar lang een auto tot haar beschikking Het prijzenpakket van Miss Exclusive is maar liefst 85.000 euro www.missexclusive.be  www.facebook.com/missexclusiveofficial  www.instagram.com/missexclusiveofficial  www.missearth.tv