Geschreven door ERM op . Geplaatst in Algemeen.

Tweede editie A Prima Vista in Hasselt was een voltreffer

Vorige donderdag waren we uitgenodigd tijdens de tweede editie van A Prima Vista. Dit is een luxe event waarin jonge Limburgse ondernemers kunnen netwerken en tevens kunnen genieten van een drankje en hapje met bijhorende muziek en een schitterende fashionshow. De organisatie was in handen van de sympathieke Michéle Thissen en Josephine Thomas voor stravagante.

Foto's copyright Rudi Maenhout

Na de positieve reacties van de eerste editie vorig jaar in september welk we wegens ziekte niet konden meemaken waren we nu extra benieuwd naar deze editie.Mevrouw Thissen kennende wisten we een leuk concept mochten verwachten op een exclusieve locatie..En om heel eerlijk te zijn we werden op onze wenken bediend met een prachtig ontvangst met een glaasje bubbels vooraleer we de kans kregen om de partners aan hun stand te bezoeken. er was voor elk wat wils bij. Hetgeen zeker voor jonge ondernemers heel interessant was om te netwerken.

We zagen oa de prachtige handtassen van Jadise welk met de hand zijn ontworpen en kregen ook een demonstratie sigaren maken. Na een hapje en dranje waar iedere aanwezige kon van genieten kregen we het verwelkomingswoord van gastvrouw Michéle Thissen welk vervolgens de fashionshow aankondigde nadat ze alle partners een dankwoord betuigde.

Na de schitterende fashionshow mocht DJ Dorine Fox er de sfeer in brengen met prachtige muziek die ieder aanwezige kon smaken.

Tussen de aanwezigen ook enkele bekende gezichten zoals ex Miss België Virginie Claes , Bo Tijskens , Evi Gaens , Miss Wellness Beauty Wendy Pauwels, Rudi Moesen en Karolien Beliën.

                     Foto's copyright Rudi Maenhout

Voor ons was het alvast een geslaagde avond met enkele leuke ontmoetingen. Bij deze willen we ook alle partners van dit exclusief event bedanken metname : Selezione Vini Italiani, Brasserie fratelli, Stravagante, Sophie Gemels, OneStyle, Josephine's, thomas home & garden inspiration, Veruschka Valenti, Nathalie Cavini, D&D Services, Art & Graphics Studio, Stéphanie Smeets, PICObelli, Piero Caputo, Cosi Fanizza, La Cosa Donna, La Cosa Uomo, Jochen Leën, Jadise, De Boekenbeer, KAAI 16, Dorine Fox, Luigi Catalano, Gallozza Pier-paolo.

We zijn alvast benieuwd naar de volgende editie en wie interesse heeft om als jonge ondernemer aan dit event deel te nemen mag steeds contact opnemen met Michéle Thissen op volgend emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.