Geschreven door ERM op . Geplaatst in Algemeen.

Eerste editie Health Night was een schot in de roos

Donderdagavond 16 maart vond de eerste editie van Health Night plaats op de prachtige locatie van oud Sint Jan te Brugge. De organisatoren Esthetiek An-Sofie en Barbara Craggs mochten alvast terug blikken op een fantastische organisatie met een massale opkomst. Aan de kassa waren er geen tickets meer verkrijgbaar wegens uitverkocht. Zo'n 260 aanwezigen waren present om deze thema avond bij te wonen over gezonde voeding , rookstop , pilates , minerale make up , LPG massage , Yon- Ka productlijn .

Foto's copyright Rudi Maenhout

Ook auteur Pascale Naessens mocht niet ontbreken om een worhshop te geven over haar zeven uitgebrachte kookboeken. En we moeten het toegeven toen Pascale omstreeks 20u het woord nam werd het muisstil in de zaal. Een bewijs dat het de aanwezigen boeide hetgeen ze te vertellen had over gezond eten. Ook wij waren verrast over bepaalde voedingsaspecten. Het was alvast heel interessant hetgeen we te horen kregen.

            

Tussendoor mochten we ook proeven van enkele gezonde hapjes en drankjes van tao welk ons werd aangeboden . Ook de andere standjes kregen voldoende aandacht door de aanwezigen. Zo kon je ook uw haren laten behandelen om met een mooi kapsel huiswaarts te gaan. Een nek massage kon er ook wel bij bij sommigen en Esthetiek An-sofie gaf ook de nodige uitleg aan haar stand waarbij iedereen aandachtig aan het luisteren was. sommigen gingen ook met een minerale make up huiswaarts.

                  

Het was een avondje voor elk wat wils waarbij de aanwezigen alvast met een tevreden gevoel huiswaarts konden op het einde van de avond. Verder kon je ook de kookboeken van Pascale Naessens aanschaffen en laten signeren of met haar op de foto gaan. Tussendoor was er ook nog een tombola met prachtige prijzen waarvan de hoofdprijs de zeven uitgebrachte kookboeken van Pascale Naessens was. De winnares kreeg ze persoonlijk overhandigd door Pascale.

Deze prachtige organisatie vraagt alvast naar een vervolg en bij deze willen we AnSofie ook hartelijk bedanken voor de goede ontvangst.

Vooraleer we het vergeten iedereen ging ook nog eens huiswaarts met een goed gevulde goodie bag.