Miss Wellness Beauty Belgium Finaliste Stephanie voeten ontmoet Zoë Van Gastel in 't Afslankhuys

Op woensdag 1 maart 2017 kregen we de kans om een opname te maken voor ATV van Zoë Van Gastel om 't Afslankhuys te promoten. Zaterdag 11 maart kunnen jullie deze interessante opname bewonderen op ATV! Samen met een deel van ons team legden we alles tot in detail uit hoe deze workout precies werkt. Iedereen is welkom bij ons, jong/oud, man/vrouw,... We hebben immers heel wat ervaring in het personaliseren van deze workout!

Foto ingezonden

We werken met twee actieve afslanktoestellen; de eerste cabine is de infraslim, deze werkt op basis van diepte-infrarood, het gaat 4 cm onder de huid dus tot op het bot inwerken! De doorbloeding wordt extra gestimuleerd waardoor we ook zeer huidverstevigend werken! In combinatie met de juiste oefeningen kan u zowel plaatselijk als geheel gewicht verliezen, kledingmaten verliezen en afslanken. Wij helpen u door al de oefeningen mee voor te doen en het is eenvoudig mee volgen op de i-pad. Deze duurt 30 min en vervangt 1u30 sport en beweging naar vetverbranding door het hoge calorieverbruik!

Foto ingezonden

Het tweede toestel is de infrarood-fiets, hier gaan we 20 min fietsen en de infrarood lampen gaan achter u aan zodat u extra resultaat heeft op de buik-dijen, buik-taille zone. Dit duurt 20 min en vervangt ook 1u30 sporten! Het geheel duurt 50 min en vervangt 3 à 4u intensief sporten! Daarbij geven wij ook voedingsadvies op maat en heeft u de kans om te genieten van onze heerlijke tussendoortjes/maaltijden! Deze workout is ook zeer geschikt voor rug en nekklachten omdat het medisch ondersteund is. Kinesisten, artsen en osteopaten verwijzen zelfs klanten door naar ons én komen hier zelf sporten!

Foto ingezonden

Wens u graag meer informatie, aarzel dan niet en neem snel contact op met u dichtstbijzijnde Afslankhuys. Tel: 0484 95 57 78 Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Het was een zeer fijne ervaring en hopelijk kunnen we u binnenkort ook verwelkomen bij 't Afslankhuys. Veel liefs, Stephanie