Geschreven door ERM op . Geplaatst in Algemeen.

Wielerteam Thielemans & Co is klaar voor nieuw wielerseizoen

Vorige week zondag waren we te gast bij de ploegvoorstelling van wielerteam Thielemans & Co te Merchtem. Na een hartelijk ontvangst kregen we een schitterende ploegvoorstelling van de 20 renners welk het team rijk is. Ze werden een voor een voorgesteld aan het aanwezige publiek en mochten ook hun zegje doen over hoe ze het nieuwe seizoen aanzien.

  Foto copyright Rudi Maenhout

Er waren alvast vier opmerkelijke renners op post namelijk Kristof Dhollander welk sedert vorig seizoen het team kwam versterken. De van Cibel over gekomen Niels Vandyck welk gezonde ambities heeft in zijn nieuw team.

En verder ook Wim Beirnaert die aan zijn 35ste seizoen begint als wielrenner en al een rijk palmares heeft samen gefietst en de youngster Aiky Bruyére zoon van ex profrenner Bruno die na twee jaar opnieuw de koersmicrobe te pakken heeft.

 

Naast een fantastische bestuursploeg bezit het Thielemans & Co wielerteam de volgende 20 renners om het nieuwe seizoen welk vandaag gestart is aan te vatten Jarne De Ost - Yenzo Bolle - Wim Beirnaert- Kenny Van Lent - Niels Vandyck - Lars Haverals - Kevin Van Goethem- Jelle Verheyen- Nick De Block - Jef Bertels - Kristof Dhollander- Maarten Van Wezemael - Aiky Bruyére- Bram De Koker- Guillaume Van De Velde- Lorenzo Pepermans- David Van Steenberge- Ward Van Driessche-..en Sam Van Gansen en Michael Adriaensen die waren op stage.

  Foto's copyright Rudi Maenhout 

Tussen het publiek zagen we ook 2 finalisten Miss Wellness Beauty Belgium namelijk Laura De Smaele en Eveline Cours die genoten van hapje en drankje