Geschreven door ERM op . Geplaatst in Algemeen.

Manon De Boevre en Jaak Lema schitteren tijdens premiëre La Bella Otero

Deze namiddag schitterden Manon De Boevre en Jaak Lema op de buhne in het CC te Evergem. Het Meetjeslandse talent speelde er samen met haar vriend een prachtige muziekale voorstelling van La Bella Otero. Voor het eerst zagen we Manon als actrice bezig tijdens een theaterstuk en het was een adembenemende prestatie die ze neerzette voor het aanweziige publiek.

Foto copyright Rudi Maenhout

Als je haar niet kende kon je niet opmerken dat ze een beetje zenuwachtig was . Hetgeen nog maar eens haar talent beklemtoonde. Dat ze een goeie danseres was wisten we al van tijdens haar optreden in winterrevue maar dat het ook zo'n talent op acteer vlak was wisten we nog niet. Hetgeen nog maar eens haar allround talent naar voren brengt aangezien ze ook musical onder de knie heeft .

Foto copyright Rudi Maenhout

Ook haar vriend Jaak had weinig moeite met de verschillende accenten tijdens zijn voorstelling en blonk uit met zijn acteer talent . Beiden waren een positieve ontdekking welk een grootse carriëre te wachten staat. Het theaterstuk welk zo'n 50 minuten duurt verveelde  geen enkel moment en boeide ons van begin tot einde. Ook de Evergemse burgervader Joeri De Maertelaere was enorm enthousiast over de voorstelling die hij mocht aanschouwen en was zeer positief over het talent welk zijn gemeente rijk is.

Foto copyright Rudi Maenhout

Manon bedankte de burgervader dan ook hartelijk voor de steun van de gemeente voor hun project. Zonder hen hadden ze dit nooit kunnen klaar spelen en het mag geschreven of gezegd worden het was een ontspannende voorstelling waarbij ieder aanwezige tevreden huiswaarts kon gaan. We wensen Manon en Jaak dan ook nog veel succes bij de komende voorstellingen.Wil jou senioren vereniging , rusthuis of cultireel centra hen boeken voor een prachtige voorstelling dan is dit geen enkel probleem. Voor een democratische prijs komen ze naar jou toe. Voor meer info en boekingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.