Geschreven door ERM op . Geplaatst in Algemeen.

Finalisten Miss Wellness Beauty Belgium aanwezig op Day of Beauty in Aec Antwerp

Afgelopen zondag waren de finalisten Miss Wellness Beauty Belgium aanwezig tijdens de tweede editie van Day of Beauty welk doorging in Aec te Antwerpen. Organisator Patrick Matthys mocht van een geslaagde dag spreken met heel wat toeschouwers die interesse hadden op deze vakbeurs. Onze fotograaf werd er hartelijk ontvangen door organisator Patrick Matthys en vriendin Anne Rondags.

Foto's copyright Rudi Maenhout - ERMmediasite

Vervolgens waren er ook aangename ontmoetingen met de winnaars van de vorige Miss Wellness Beauty verkiezing of ex finalisten die eraan deelnamen. Aangezien onze site ook een prijs schenkt tijdens de finale stelden we ons neutraal op tijdens de day of beauty day om te zien hoe de huidige finalisten uit de hoek kwamen. En om heel eerlijk te zijn was het een grote tegenvaller maar daardoor wel een leerrijke namiddag.

Velen met een lintje  aan denken wellicht dat ze het al gemaakt hebben , maar niets is minder waar. Jullie moeten nog alles bewijzen en kunnen gerust een voorbeeld nemen aan de huidige Miss Wellness Beauty. We hebben dan ook niet veel moeite gedaan om foto's te nemen en enkel de dames voor de lens gehaald die de moeite deden om even goeie dag te zeggen. Ook al waren erbij die een goeiendag zeiden maar waar we de kans niet kregen om een foto te maken aangezien ze vroegtijdig het event de rug toe keerden om naar een ander event te gaan in het Antwerpse.

 

Voor ons niet gelaten maakt enkel onze keuze gemakkelijker om onze prijswinnaar of winnaars aan te duiden. Bij deze willen we dan ook de finalisten bedanken die zo vriendelijk waren om even goeiendag te komen zeggen enkel jullie verdienen het om Miss Wellnes Beauty te worden en in de voetsporen te treden van onze huidige sympathieke Miss Wellness Beauty Belgium.