Geschreven door ERM op . Geplaatst in Algemeen.

Premiëre La Bella Otero op donderdag 23 februari in CC De stroming te Evergem

Tempranilo richt zich vooral op de doelgroep van 55 plussers. Dit kan in culturele centra, woonzorgcentra of verenigingen. De kostprijs zal geen onoverkomelijke zaak zijn. De voorstelling duurt ongeveer één uur. Tempranilo vzw brengt het muzikale theaterstuk “ La Bella Otero “ met Manon De Boevre en Jaak Lema in Cc De Stroming te Evergem.

Foto ingezonden

Het verhaal is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Caroline Otero. Een meisje dat in 1868 in Galicië geboren wordt en in de sterren staat geschreven dat ze een ongemerkt en arm leven zal leiden. Het meisje ( gespeeld door Manon De Boevre ) denkt daar natuurlijk anders over. Uiteindelijk wordt ze de meest besproken beroemdheid van haar tijd als variétéartieste.

De premiëre gaat door op donderdag 23 februari om 20u in CC De Stroming Weststraat 31 te 9940 Sleidinge meer info tickets www.purchase.tickets.com  en www.facebook.com/Tempranilo  voor boekingen kan je terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.