Miss Wellness Beauty Belgium finaliste Eveline Cours maakt promo tijdens velofolies

Zaterdag voormiddag waren we te gast tijdens Velofolies in de Xpo hallen te Kortrijk . Dit om naar de race fietsen te kijken en ook om enkele bekende gezichten te spotten. Ook Miss Wellness Beauty Belgium finaliste Eveline Cours was er aanwezig om er promo te maken voor haar verkiezingsdeelname.

We gingen dan ook met haar op zoek naar bekende ex sporters die aanwezig waren op de beurs. Zo ontmoetten we oa Andrea Tafi en Johan Museeuw op de stand van Tafi. Ook Kevin Hulsmans ex ploegmakker van oa Museeuw en Tafi was er present op de stand van Isaac, hij wenste Eveline veel succes. Waar ook Nederlands beloften kampioen mountainbike Milan Vader aanwezig was.

Allen gingen graag even op de foto met de spontane Eveline Cours. Om de beurs af te sluiten werden ook nog enkele foto's genomen aan bepaalde standen waar we ook nog eens Femke Herygers dochter van ex wereldkampioen veldrijden Paul spotten als hostess bij Andrea Tafi.

Ook Lien Crapoen een gekend bloemenmeisje was er aanwezig en ook zij gingen graag even op de foto.

  

Het was alvast een fijne voormiddag op de grootste fietsbeurs van Europa voor Eveline vooraleer ze in de namiddag nog les had voor make up artist.