Miss Wellness Beauty Belgium Finaliste Eveline Cours maakte promo tijdens bezoek aan autosalon

Zondag 15 januari was Miss Wellness Beauty Belgium finaliste Eveline Cours aanwezig tijdens het 95ste auto en moto salon. Onze fotograaf spotte haar aan de stand van Mercedes en volgde haar bezoek op het salon van nabij. Voor Eveline was het een toffe belevenis om voor een allereerste keer het autosalon te bezoeken.

 

We gingen rustig alle standen af en namen verschillende foto's bij de vele soorten merken die aanwezig waren. Bij de meeste standen werd Eveline hartelijk ontvangen en velen waren ook nieuwsgierig wat de verkiezing inhoud. Het was leuk om haar uitleg aan te horen bij de mensen die erom vroegen.

 

Ook kwamen sommigen vragen of ze even op de foto mochten hetgeen Eveline dan ook met de glimlach deed. Ze genoot duidelijk van haar bezoek en moest wel even wennen dat velen haar aanstaarden dit omdat ze een lintje droeg.

Het was alvast een leerrijke namiddag om tussen een groot publiek met een lintje aan te lopen en na een tijdje was ze het ook gewoon om na gestaard te worden.

 

Ze bedankte ons alvast om voor haar foto's te nemen tijdens haar bezoek ook al nam ze regelmatig zelf ook een fotoke van verschillende prachtige wagens waar ieder van ons soms wel eens van droomt.