Anna Ghukasyan hoopt in de voetsporen te treden van Miss De Luxe Charlotte Van De Voorde en droomt stiekem op kroontje 2021

Een week voor de Nationale feestdag op een miezerige namiddag hadden we een afspraak met Finaliste Miss De Luxe Anna Ghukasyan te Nazareth .Meer bepaald in de Drapstraat waar de prachtige bar Arona gevestigd is met uitbater Chris Dhondt welk tevens ook de levenspartner is van Anna . Zoals het een finaliste beaamt was Anna ruimschoots op tijd voor onze gezellige babbel . Na een korte kennismaking met de naturelle schone was het precies of we elkaar al een hele poos kenden , ook al was het onze eerste ontmoeting . Daardoor was het ijs snel gebroken om er een leuk interview van te maken .

Foto's copyright Rudi Maenhout

Aangezien Anna afkomstig is van Armenië waren we benieuwd hoe de intergratie in België verlopen is en daar kregen we een heel positief antwoord op . Op 14 jarige leeftijd belande ik met mijn ouders en broers in Oudenaarde na een eerder verblijf in Zwitserland . Het was even wennen aangezien ik de taal niet machtig was maar na een tijdje kon ik me al snel aanpassen . Mijn broers hadden het er iets moeilijker mee om de taal machtig te worden maar ik was gemotiveerd om er iets van te maken . En daardoor had ik geen problemen met de Belgische bevolking . Ik werd heel snel aanvaard en dit stimuleerde me nog meer om er echt iets van te maken hier in België

Ik ben dan ook dankbaar voor de kansen die ik kreeg tijdens mijn studies . Ze deed haar middelbare school in het Atheneum en in de verpleegstersschool Sint-Vincentius te Oudenaarde Uiteindelijk behaalde Anna haar diploma A2 verpleegkundige welk ze ook een hele poos uitoefende in het operatie kwartier. Tijdens haar dagtaak in het operatie kwartier behaalde ze door afstandsonderwijs in het Vives te Kortrijk een bachelor verpleegkundige diploma . Om vervolgens nog een hoge leraren opleiding te volgen met de bedoeling om les te geven aan de studenten verpleegkundige . Een diploma welk Anna behaalde in 2018 . een huzarenstukje waar ze heel fier op is .Door haar gezinssituatie als alleenstaande mama met 2 kinderen was dit beter combineerbaar en momenteel is ze docente heelkunde chirurgie aan de Benedictuspoort op de campus Maria Middelares Gent. Tevens doet Anna ook veel stage begeleiding in het UZ Gent , Maria Middelares en Jan Palfijn. Een job die Anna met hart en ziel uitoefent en zelf een droom job noemt voor het leven . Gelukkig heb ik niet veel slaap nodig om mijn job , de kinderen en mijn deelname aan Miss De Luxe te combineren . Op dat punt ben ik een duracelleke en kan ik blijven gaan . Stap voor stap heb ik me snel kunnen aanpassen aan deze levensstandaard . Als je iets graag doet dan kan je bergen verzetten . En ik heb altijd een plan b klaar voor het geval iets niet naar wens verloopt . Gelukkig heb ik dit niet al teveel nodig . Mijn ouders zijn dan ook heel fier en trots op hun docente .

                   

Het is mijn eerste missverkiezing waaraan ik deelneem en ik heb specifiek gekozen voor Miss De Luxe omdat je eraan kon deelnemen tot de leeftijd van 52 jaar en je ook mama mag zijn met opgroeiende kinderen . Het is even een Me time momentje op mijn 31ste . en dat ze zich inzetten voor een goed doel leek me ook wel positief om eraan deel te nemen . En het is ook leuk om complimentjes te krijgen van je vriendenkring en zelfs van onbekende personen zoals tijdens de persvoorstelling . Ook tof is om nieuwe leuke mensen te ontmoeten waardoor je ook nieuwe kansen krijgt. Stiekem hoop je natuurlijk op het kroontje van Miss De Luxe maar met een podiumplaats zou ik ook al heel tevreden zijn . Er komt zoveel bij kijken onderweg naar de finaleshow dat je er alleen maar het beste kan van maken . Maar we genieten van elk moment welk we voorgeschoteld krijgen .En de steun van mijn vriend Chris motiveert me ook extra .

                   

Vorig jaar nam Anna deel aan Top model Internationaal waar ze de finale behaalde welk doorging in het variétetheater Lido in Parijs . Was een unieke belevenis en nooit gedacht om bij de 16 finalisten te behoren . Heb er heel veel opgestoken zoals catwalk training en hoe je moet poseren voor de camera . We werden daar als sterren onthaald met bewaking tot we de Lido binnen waren . Moment om te koesteren daar heb ik ook de smaak te pakken gekregen om meer modellenwerk te doen Momenteel ben ik ingeschreven bij ETM models en Fashion Models en ik hoop nog verder te groeien als model en ik hoop nog vele leuke opdrachten als fotomodel of op de catwalk te mogen vervullen . Ben uiterst fier op hetgeen ik al zelfstandig bereikt heb aangezien ik alles op mijn eentje als mama van 2 kinderen moet zien rond te krijgen . Hetgeen niet evident is maar toch is het me gelukt om steeds een goeie mama te zijn. Ook naar de finale kijk ik hard naar uit om in mijn thuisbasis te mogen schitteren op het podia . Hopelijk gooit covid 19 geen roet in het eten voor ons reisje naar Egypte met de finalisten van 13 tot 20 oktober waar we zo naar uit kijken .

                   

Tot slot houdt Anna van de Bourgondische keuken met een glaasje Rosé en hoopt ze ooit eens naar de witte stranden in Aruba op reis te kunnen hetgeen voor haar de droombestemming is . Ook een woordje van dank aan iedereen die haar sponsort of steunt op weg naar de finaleshow . Sponsors zijn nog steeds welkom .

                   

Wie Anna wil steunen op weg naar de finale welk doorgaat op 5 december in Salons Mantovani te Oudenaarde kan altijd met haar contact opnemen via haar facebook pagina Finaliste Miss De Luxe 2021 Anna Ghukasyan. Een kaartje voor de finaleshow kost 45 euro en wie als vip wil gaan betaalt 110 euro galadiner inbegrepen. Maar je kan ook een smsje sturen aan 1 euro per verzonden en ontvangen sms. Je stuurt het bericht MDL (spatie) 03 naar 6630 waarvan de opbrengst integraal naar Make A Wish gaat en het ook nog eens punten oplevert voor Anna haar inzet. Anna thanks om even tijd voor ons te nemen en veel succes met jou deelname aan Miss De Luxe .