Finaliste Miss Wellness Beauty Belgium 2017 Emily Vandevenne gaat op bedankingstour bij haar sponsor La Bottega

Met trots stel ik u graag voor aan één van mijn persoonlijke sponsors: La Bottega Zeg nooit zomaar ‘schoenenwinkel’ tegen La Bottega, deze veelzijdige zaak in een voormalig opslagpand biedt zoveel meer. La Bottega kleedt je van kop tot teen. Het plezier van echt shoppen ervaar je hier niet alleen dankzij het smaakvolle interieur, of door de warme, knusse La Bottega sfeer, maar ook door het enorme aanbod aan merken in dames- , heren- en kinderschoenen!

Foto ingezonden

Het 1000m2 schoenenplezier wordt aangevuld met eigentijdse modecollecties voor dames, jeugd en kinderen. Er is een gevarieerd aanbod met o.a. Maliparmi, Just in Case, Guess, Pepe Jeans, King Louie etc… Stijlvolle handtassen en hippe accessoires maken jouw outfit helemaal af… Onze ervaren stylistes begeleiden elke klant in het vinden van de juiste combinaties. Voor de kinderen hebben we een aparte hoek met een uitgebreide collectie kinderschoentjes. Onze medewerksters nemen de tijd om samen met u de geschikte schoen te kiezen. En waarom kies je niet meteen in één weg ook al een nieuwe outfit voor hen?

Moet je naar een feestje? Ideaal om dan even een afspraak vast te leggen bij La Bottega want er zijn professionele visagisten/hairstylisten die jouw make-up als ook je haren in orde brengen. Elke dag willen we met evenveel enthousiasme klaarstaan voor jullie met een uitgebreide keuze, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Ze zijn dan ook best wel trots dat ze vorig jaar genomineerd waren voor modezaak van het jaar en dat zaakvoerder Karine Valy in 2008 de nationale Womed Award in de wacht sleepte. Neem zeker een kijkje op hun FB pagina: https://www.facebook.com/labottegahasselt/?fref=ts  https://www.labottega.be / Bedankt Karine Valy om mij te sponsoren in mijn avontuur! Xxx Emily