Geschreven door ERM op . Geplaatst in Algemeen.

Finaliste Miss Wellness Beauty Belgium 2017 Emily Vandevenne maakt een promotour in Kermt city

De winkels en de mensen hier in Kermt staan enorm achter mij! Ze zijn allemaal zeer fier dat een Kermtenaar mee doet aan dit avontuur. Enkele van deze zaken zijn: Artemisia: Hij geeft de mensen een mooi pakketje bloemen met daarin mijn flyers. Hier kan je terecht voor elk cadeautje dat je zoekt, want deze winkel heeft een groot aanbod aan bloemen, woondecoratie en juwelen..

Alle foto"s werden ingezonden

Ook voor een heerlijk tasje koffie kan je hier terecht Joyfee maakt dan weer mond aan mond reclame voor mij. Het spontane meisje opende deze maand pas haar koffieshop hier in Kermt en het draait al zeer goed! Voor een lekkere speciale koffie, chocomelk of gewoon een leuke babbel ben je bij Joyfee aan het juiste adres! Ideaal als je met de vriendinnen/vrienden eens rustig wilt gaan bijkletsen! Joyce ken je ook van Eurosong 2014!

   

Friet point heeft dan weer de beste frietjes van de hele wereld! Zij maken reclame met mijn flyers mee te geven aan elke klant! De andere zaken hier in Kermt ( te veel om op te noemen ) bedankt dat ik de flyers bij jullie in de zaak mocht leggen! Ook was er op Poasmoandag(gelijk we het op zen Kermts zeggen) de enige echte internationale carnaval stoet van Kermt-Spalbeek-Tuilt! Ook de laatste van heel België! Waar maar liefst 25.000 toeschouwers een kijkje kwamen nemen!

Samen met de kindjes van de buurt en mijn vrienden zijn we promo gaan voeren en hebben we genoten van een mooie stoet en het aangename weer! Kermt is een heel mooie “city”, steeds meer en meer komt het tot leven! Ik ben blij een echte Kermtenaar te zijn! Vind jij dat ik de ideale ambassadrice ben voor de schoonheidssector? SMS dan MWB 18 naar 6045!

Dank je wel!!! Xxx Emily