Dit zijn de 7 genomineerden voor de ERMmediasite Award Miss Wellness Beauty Belgium

Op zondag 23 april heeft in Salons Mantovani te Oudenaarde de finale plaats van Miss Wellness Beauty Belgium. Dan weten we wie in de voetsporen treed van huidig Miss Wellness Beauty Belgium Wendy Pauwels. Ook onze site geeft als media partner enkele prijzen weg. Waaronder de ERMmediasite Award. Volgende 7 finalisten maken kans op de Award of bijkomende prijzen.

Eveline Cours  Shanice Kwick

Shadon Schoonderwaldt July Nijs

Laura De Smaele  Stephanie Voeten

Emily Vandevenne

Het prijzenpakket bestaat uit het volgende : ERMmediasite Award winnares : Model in Phax Swimwear voor ERMmediasite zolang ze daar zin in heeft . ( 2 x per jaar shoot waarbij ze verschillende outfits mag houden voor medewerking ongeveer 12 stuks per jaar Kalendershoot ERM kalender tvv het kinderkankerfonds  in Phax Swimwear + uitnodiging voor 2 pers persvoorstelling op zaterdag 16 september 2017 Fotoshoots in kledij naar keuze de komende jaren + eventueel nog andere verrassingen. shoot model in de kijker ERMmediasite in Phax Swimwear.

De zes anderen winnen elk een shoot in Phax Swimwear als model in de kijker waarbij ze ook enkele items van Phax Swimwear ontvangen na de shoot. Een shoot in outfits naar keuze.

Drie van de zes ontvangen ook kalendershoot ERM kalender tvv het kinderkankerfonds in Phax Swimwear + uitnodiging kalendervoorstelling met partner op zaterdag 16 september

De winnares zal op de finale bekend gemaakt worden en met de andere spreken we af na de finale om te shooten.