Feestelijke voorstelling "Azzek Nog Zou Trouwen" is een voltreffer

Written by ERM. Posted in Showbizz

Deze winter pakte producent Het Achterland uit met een warme, liefdevolle muzikale voorstelling, nl. Azzek Nog Zou Trouwen. Acteurs Luc Caals, Marc Fransen, Sam Verhoeven, An Vanderstighelen, Daisy Thys en Ann De Winne schitterden op de buhne van het fakkeltheater. Het theaterstuk gebasseerd op de liedjes van de strangers zat vol goeie muziek , Menig lachspieren in de zaal had het lastig terwijl ze naar de acteerkunsten van de cast aan het kijken was.

An Vanderstighelen was de verademing op de buhne. Weinigen weten wellicht dat ook zij een topper is in het theaterwereldje ook al is ze meest gekend voor het grote publiek door haar rol in thuis en verschillende andere tv series. De kwaliteiten van Luc Caals kennen we al langer dan vandaag en met hem op de planken weet je al op voorhand dat het snor zit. Ook Sam Verhoeven was een aangename verrassing voor me , wist nie dat ie ook deze kwaliteiten onder de knie had maar dit kwam enkel maar te goede aan het theaterstuk Azzek Nog Zou Trouwen. Daisy Thys en Ann De Winne zijn al een hele tijd vaste waarden op de buhne en ook een verijking voor de cast. Marc Fransen was me tot vandaag onbekend maar was een heuse meevaller. Indien je dit stuk nog wil zien dan kan je dit nog bekijken tot 7 januari.

Tijdens de feestelijke voorstelling zagen we ook enkele bekenden waaronder de Strangers die niet mochten ontbreken , Ray Verhaeghe , Annie Geeraerts , Marilou Hermans , Annemarie Picard .Rob Gorris en andere.Ook Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck was aanwezig met organisator Bram Bierkens.

PRAKTISCHE INFO - AZZEK NOG ZOU TROUWEN AZZEK NOG ZOU TROUWEN is een productie van vzw Het Achterland www.hetachterland.be Van: vzw Het Achterland Auteur: Louis Welters en Luc Verbeeck Componist: muziek van De Strangers Regie: Sam Verhoeven Cast: Luc Caals, Marc Fransen, Sam Verhoeven, An Vanderstighelen, Daisy Thys, Ann De Winne Muzikanten: Steven Mintjens, Dany De Coninck, Marc Stoffelen "SNIEK PRIEVJOEW" (try out) voor genodigde pers en prominenten op 21 december om 20u30 in Rode Zaal van het Fakkeltheater . Feestelijke première op 23 december 2017. Deze voorstelling speelt tot en met 7 januari 2018 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

TICKETS Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be  of telefonisch op 070/246 036. Tickets: € 27,00 (inclusief € 2 reserveringskost) VIP: € 37 (inclusief € 2 reserveringskost)