ERMmediasite Model Sofie Smedts

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Gezicht

Sinds kort namen we afscheid van ons ERMmediasite model Channy de Windt in goede verstandhouding wegens beroepsbezigheden. Channy blijft wel het gezicht van onze site na jarenlang fijn samen gewerkt te hebben.

Met die reden was onze huisfotograaf op zoek naar een nieuw model om voor onze site te schitteren in de nieuwste collecties van onze trouwe media partner Phax Swimwear. Na Kunza Syed en Jolien Buelens werd een derde model geselecteerd om op onze site model te zijn in de nieuwste collecties van Phax Swimwear onze media partner.

Zij was dit jaar ook finaliste Miss Wellness Beauty Belgium en verloor nipt van Kunza om ons nieuw model te worden. Maar door haar spontaniteit en toffe samenwerkingen met onze huisfotograaf kreeg Sofie Smedts ook de kans om model van onze site te worden in de prachtige collecties van  Phax Swimwear.

Onze huisfotograaf vond dat ie Sofie ook die kans moest geven mede door haar progressie tijdens de shoots en de leuke samenwerking.

De shoot in Phax Swimwear vond plaats op een prachtige locatie in Limburg . De make up en hairstyling werd verzorgd door Melinda Moons van Babyhouse Hasselt.

Onze huisfotograaf Rudi maakte een prachtige selectie van de shoot welk je hier kan bewonderen.