ERMmediasite Model Laura De Smaele

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Gezicht

 

Sinds vorig jaar is Laura De Smaele een sympathieke jonge dame uit de Vlaamse Ardennen model in Phax Swimwear voor onze site nadat ze ontdekt werd door onze huisfotograaf tijdens een shoot in het Limburgse Genk. Ondertussen is er een goede vriendschapsband ontstaan tussen Laura ,  haar familie en onze huisfotograaf Rudi. Hetgeen de samenwerking alleen maar te goede komt waardoor we telkens een prachtig resultaat bekomen. Met die reden kijken we steeds uit naar de toekomstige samenwerkingen . De shoots vinden steeds plaats op een buiten locatie in Vlaanderen in deze prachtige collectie. De make up en hairstyling werd door Laura zelf verzorgd . En hier kan je een selectie van de schitterende shoot bewonderen.

Foto's: copyright Rudi Maenhout

ERMmediasite Model Jolien Buelens

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Gezicht

 

Sinds 2 jaar is Jolien Buelens een sympathieke jonge dame  model in Phax Swimwear voor onze site nadat ze ontdekt werd door onze huisfotograaf tijdens een persconferentie. Het klikte meteen tussen Jolien en onze huisfotograaf Rudi en sedertien is er een goede vriendschapsband opgebouwd waardoor we telkens een prachtig resultaat bekomen. Met die reden kijken we ook steeds uit naar de toekomstige samenwerkingen. De shoots vinden steeds plaats op een buiten locatie in Vlaanderen in deze prachtige collectie. De make up en hairstyling werd verzorgd door Melinda Moons van Babyhouse Hasselt. En hier kan je een selectie van de schitterende shoot bewonderen.

Foto's: copyright Rudi Maenhout

ERMmediasite Model Sofie Smedts

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Gezicht

Sinds 2 jaar is Sofie Smedt een sympathieke jonge dame uit het Antwerpse model in Phax Swimwear voor onze site nadat ze door onze huisfotograaf in het buitenland werd ontdekt . Er was van in het begin een goede verstandhouding tussen Sofie en huisfotograaf Rudi en sedertien is er een goede vriendschapsband opgebouwd waardoor we telkens een prachtig resultaat bekomen. Met die reden kijken we telkens uit naar een toekomstige samenwerking. De shoots vinden steeds plaats op een buiten locatie in Vlaanderen in deze prachtige collectie. De make up en hairstyling werd verzorgd door Melinda Moons van Babyhouse Hasselt. En hier kan je een selectie van de schitterende shoot bewonderen.

Foto's: copyright Rudi Maenhout