ERMmediasite Model Laura De Smaele

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Gezicht

Sinds kort namen we afscheid van ons ERMmediasite model Channy de Windt in goede verstandhouding wegens beroepsbezigheden. Channy blijft wel het gezicht van onze site na jarenlang fijn samen gewerkt te hebben.

Met die reden was onze huisfotograaf op zoek naar een nieuw model om voor onze site te schitteren in de nieuwste collecties van onze trouwe media partner Phax Swimwear. Na Kunza Syed ,Jolien Buelens ,en Sofie Smedts  werd een vierde model geselecteerd om op onze site model te zijn in de nieuwste collecties van Phax Swimwear onze media partner.

Zij was dit jaar ook finaliste Miss Wellness Beauty Belgium en werd eerste ere dame en in onze wedstrijd van de site was Laura de winnares om model van onze site te worden. Mede door haar spontaniteit en toffe samenwerkingen met onze huisfotograaf werd Laura als winnares beloond om model van onze site te worden in de prachtige collecties van Phax Swimwear.

Ondertussen ontstond er reeds een goeie vriendschapsband tussen onze huisfotograaf en Laura waardoor we uitkijken naar de verdere samenwerkingen.

De shoot in Phax Swimwear vond plaats op een prachtige locatie in Limburg . De make up en hairstyling werd verzorgd door Melinda Moons van Babyhouse Hasselt.

Onze huisfotograaf Rudi maakte een prachtige selectie van de shoot welk je hier kan bewonderen.