ERMmediasite Model Kunza Syed

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Gezicht

Sinds kort namen we afscheid van ons ERMmediasite model Channy de Windt in goede verstandhouding wegens beroepsbezigheden. Channy blijft wel het gezicht van onze site na jarenlang fijn samen gewerkt te hebben.

Met die reden was onze huisfotograaf op zoek naar een nieuw model om voor onze site te schitteren in de nieuwste collecties van onze trouwe partner Phax Swimwear. Het profiel welk we voor ogen hadden kwamen we onverwachts tegen tijdens de persvoorstelling van de finalisten Miss Wellness Beauty Belgium 2016 in de vesten te Laakdal.

Na de reis in Egypte waar de finalisten en organisatie Miss Wellness Beauty Belgium verbleven in het Steigenberger Aqua Magic Hotel en onze huisfotograaf meegereisd was om foto’s te nemen van de finalisten voor de organisatie ,  was onze fotograaf nog meer overtuigd om Kunza Seyd te contacteren om het nieuwe model van onze site te worden. De sympathieke jonge dame was heel blij met de kans die ze kreeg en was dan ook enorm gemotiveerd voor de eerste shoot in Phax Swimwear als model van de site.

De samenwerking tussen Kunza en onze huisfotograaf  verliep heel vlot met een schitterende sfeer en prachtig resultaat. Met Kunza Syed hebben we de perfecte vervangster gevonden om ons vorig topmodel Channy op te volgen.

Hier zie je alvast een selectie van het schitterend resultaat met Kunza Syed in Phax Swimwear welk genomen werd op een prachtige locatie in Limburg. Met dank aan Melinda Moons van Babyhouse in Hasselt voor de make up en hairstyling.