ERMmediasite Model Cameron Vandenbroucke

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Gezicht

Sinds kort namen we afscheid van ons ERMmediasite model Channy de Windt in goede verstandhouding wegens beroepsbezigheden. Channy blijft wel het gezicht van onze site na jarenlang fijn samen gewerkt te hebben.

Met die reden was onze huisfotograaf op zoek naar een nieuw model om voor onze site te schitteren in de nieuwste collecties van onze trouwe media partner Phax Swimwear. Na Kunza Syed ,Jolien Buelens , Sofie Smedts , Laura De Smaele  en July Nijs werd een zesde en laatste model geselecteerd om op onze site model te zijn in de nieuwste collecties van Phax Swimwear onze media partner.

De spontane en vriendelijke jonge dame Cameron Vandenbroucke werd twee jaar geleden ontdekt door onze huisfotograaf toen ie op zoek was naar modellen met een link met topsport voor de jaarlijkse kalender tvv het kinderkankerfonds. De samenwerking verliep heel leuk en gezellig waardoor twee jaar later een samenwerking met haar tot stand kwam.

Onze huisfotograaf vond dat Cameron die kans moest krijgen mede door haar progressie tijdens de shoots en de leuke samenwerking.

De shoot in Phax Swimwear vond plaats op een prachtige locatie in Henegouwen . De make up en hairstyling werd verzorgd door Ina Buysse.

Onze huisfotograaf Rudi maakte een prachtige selectie van de shoot welk je hier kan bewonderen.