E.R.M. Kalender 2018-2019

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Op zaterdag 16 september werd de ERM kalender 2018-2019 tvv het kinderkankerfonds UZ Gent voorgesteld in het CC De Meet te Sint Laureins in aanwezigheid van verschillende modellen , sponsors , genodigden en pers.

Onze huisfotograaf Rudi heeft 21 modellen geshoot op prachtige locaties in Hechtel , Lommel , Brasschaat en Ploegsteert. Op de kleur kalender A4 formaat vindt je ook de schoolvakanties en feestdagen terug. De cover dames zijn Cameron Vandenbroucke en Laura De Smaele beiden zijn met 2 foto’s te bewonderen op deze kalender net als het topmodel uit Malta Denise Spiteri. De kalender werd in beperkte oplage gedrukt van 600 stuks.

Wie interesse heeft kan deze bestellen . De kalender is verkrijgbaar na storting van 8 euro( verzendkosten inbegrepen ) per bestelde kalender op het rekeningnummer  BE20 0003 4296 8556 (BIC: BPOTBEB1), met duidelijke vermelding van het aantal kalenders en je naam en volledig adres. Voor EU landen is het 12 euro verzendkosten inbegrepen. Verzending van de kalenders gebeurt zodra de betaling ontvangen is. Indien je me ergens tegenkomt kan je ook rechtstreeks aan mij vragen of aan een van de modellen en dan betaal je 7 euro

Hier alvast een voorsmaakje van de modellen - dit zijn natuurlijk niet de foto's van de kalender zelf - om je helemaal te overtuigen: