• E R M Mediasite
  • E R M mediasite

Kennie Berckmans is een van de modellen op de ERM kalender 2018-2019 tvv het kinderkankerfonds

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Voor onze jaarlijkse kalender tvv het kinderkankerfonds UZ Gent was dit jaar Kennie Berckmans een van de 21 modellen De sympathieke Vlaams Brabantse werd door onze huisfotograaf ontdekt bij Miss Wellness Beauty twee jaar geleden. Met die reden mocht Kennie dan ook niet ontbreken op onze jaarlijkse kalender tvv het kinderkankerfonds.

Zondag 28 januari WK veldrijden LRC bond te Maldegem

Written by ERM. Posted in Sport

Zondagnamiddag zal er in het park van Maldegem gestreden worden voor de wereldtitel veldrijden bij de LRC bond. Organisator Jean Luc De Bruyckere en zijn team hebben alvast voor een perfecte organisatie en parcour gezorgd. Op het parcour van de brico cross zullen de dames en heren strijden voor hun titel vanaf 12u30 .

Davy De Beule opent zijn eigen trainingscentrum @ Deurle's Paardenhotel.

Written by ERM. Posted in Algemeen Nieuws

Deze lente is het zo ver! Davy De Beule opent zijn eigen trainingscentrum @ Deurle's Paardenhotel. Training op maat en dat in een rustige, groene omgeving. Na de opstart van het succesvolle paardenhotel, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging! Naast het trainen van onze edele viervoeters, kunnen wij als ruiters nu ook aan onze conditie werken. Met een zeer professionele begeleiding en dat in een oase van rust hopen we te streven naar een ideale aanpak die ervoor kan zorgen dat je het doel bereikt die je voor ogen hebt.

Disney-musical ‘The Little Mermaid’ deze paasvakantie in Ethias Arena

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Marmalade brengt Disney-musical na Gent nu ook naar Hasselt. Op 13, 14 en 15 april brengt entertainmentbedrijf Marmalade de Disney-musical ‘The Little Mermaid’ naar de Ethias Arena in Hasselt. Net zoals in Flanders Expo Gent – waar de musical, geregisseerd door Frank Van Laecke, de voorbije kerstperiode liep van 13 december tot 7 januari – tekenen Ianthe Tavernier & Juan Gerlo opnieuw voor hun rol als Ariël en Prins Erik.

Denise Spiteri is een van de modellen op de ERM kalender 2018-2019 tvv het kinderkankerfonds

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Voor onze jaarlijkse kalender tvv het kinderkankerfonds UZ Gent was dit jaar Denise Spiteri een van de 21 modellen De Maltese werd door onze huisfotograaf ontdekt bij ETM models van goeie vriend Peter Demeulenaere tijdens een kalendervoorstelling van ETM models. Met die reden mocht Denise niet ontbreken op de kalender en het werd vorige zomer een leuke en gezellige samenwerking.

Theaterstuk "Assisen" vol drama en humor nam een spetterende start tijdens premiëre in theater Elckerlyc

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

Zondagnamiddag waren heel wat genodigden en pers getuige van een spetterend theaterstuk ‘Assisen ‘ genoemd. De cast Carry Goossens, Francesca Vanthielen, Kürt Rogiers, Kadèr Gurbuz, Manou Kersting, Bert Verbeke, Peter Thyssen, Mira Delbaen en Frans Maas gaven het beste van zich en zetten hun acteer talent nog maar eens in de verf. Voor Francesca was het de comeback op de planken en ze vertolkte haar rol als Veerle Durieux, procureur des konings met verve precies alsof ze nooit is weggeweest op de buhne van het theater.

Premièrepubliek beslist over schuld of onschuld in theaterstuk "Assisen".

Written by ERM. Posted in Showbizznieuws

OOK TIJDENS DE PREMIERE VAN HET THEATERSTUK "ASSISEN" WORDT HET PUBLIEK HEEN EN WEER GESLINGERD TUSSEN SCHULD OF ONSCHULD VAN DE BEKLAAGDE. Theaterhuis Uitgezonderd. ging vandaag in Theater Elckerlyc te Antwerpen in première met het beklijvende theaterstuk "Assisen". Hierin volgen we live een assisenzaak op scène , waar het publiek fungeert als jury en uiteindelijk beslist over schuld of onschuld van de beklaagde. Verteller Bert Verbeke loodst hen door de belangrijkste delen van een assisenproces, in deze een webcammoord, via getuigenissen, flash backs en vlijmscherpe pleidooien door Procureur des Konings (Francesca Vanthielen) en de advocaat van de beklaagde (Kürt Rogiers).