• E R M Mediasite
  • E R M mediasite

Miss Wellness Beauty Belgium Wendy Pauwels covermodel ERM verjaardagskalender

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Huidig Miss Wellness Beauty Belgium Wendy Pauwels siert een van de 2 covers van de ERM verjaardagskalender tvv het kinderkankerfonds. De sympathiele Limburgse die op zondag 18 April in de Hilton te Antwerpen tot Miss Wellness Beauty Belgium werd verkozen mocht op zondag 24 april tesamen met onze huisfotograaf richting Bodrum afreizen. Ginds verbleef Wendy tot zondag 1 mei in het vijfsterren Xanadu Island hotel waar de shoots voor de tiende ERM kalender plaats vonden.

 

Wendy verbleef er tesamen met Laurence Durieu welk de andere cover deed en An-sophie De Graeve welk ook model waren voor de kalender. De samenwerking verliep super fijn met een prachtig resultaat in Phax Swimwear.Het werd alvast een leuke ervaring voor de huidige Miss Wellness Beauty Belgium.

                

De kalender kan nog steeds besteld worden via onze site.Wie interesse heeft kan deze bestellen . De kalender is verkrijgbaar na storting van 7 euro per bestelde kalender op het rekeningnummer BE20 0003 4296 8556 (BIC: BPOTBEB1), met duidelijke vermelding van het aantal kalenders en je naam en volledig adres. Verzending van de kalenders gebeurt zodra de betaling ontvangen is. Of je kan hem bij Wendy verkrijgen aan 5 euro per stuk