• E R M Mediasite
  • E R M mediasite

Zaakvoerster Deurles paardenhotel Laurence Durieu covermodel ERM verjaardagskalender

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Vorige zondag werd in het Japans restaurant Sapporo te Sint Martens Latem de ERM verjaardagskalender voorgesteld tijdens een gezellig etentje. Covermodel Laurence Durieu  mag terecht trots zijn met het behaalde resultaat van deze verjaardagskalender waar ze de eer had om 12 maanden voor haar rekening te nemen. Voor de sympathieke Laurence was het dan ook een grote eer om covermodel te mogen zijn in Phax Swimwear op de prachtige locatie in Bodrum namelijk Xanadu Island Hotel.

Laurence de fiere eigenares van het  bloeiende Deurlespaardenhotel welk beschikt over het equilabel werd het alvast een leuke en toffe ervaring. Laurence die onze huisfotograaf dankzij haar echtgenoot Davy De Beule leerde kennen bij een vorig project is alvast een jonge dame met het hart op de juiste plaats. Ze zorgt niet alleen goed voor de paarden die bij haar gehuisvest zijn maar werkte nu terug belangloos mee aan deze prachtige kalender tvv het kinderkankerfonds UZ Gent. Haar echtgenoot Davy mag terecht fier zijn op zijn vrouwtje.

Wie interesse heeft kan deze bestellen . De kalender is verkrijgbaar na storting van 7 euro per bestelde kalender op het rekeningnummer BE20 0003 4296 8556 (BIC: BPOTBEB1), met duidelijke vermelding van het aantal kalenders en je naam en volledig adres. Verzending van de kalenders gebeurt zodra de betaling ontvangen is. Of je kan hem bij Laurence verkrijgen aan 5 euro per stuk