• E R M Mediasite
  • E R M mediasite

Laurence Durieu , Wendy Pauwels en An-sophie De Graeve sieren de ERM verjaardagskalender

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Vorige zondag werd de ERM verjaardagskalender voorgesteld in het Japans restaurant Sapporo te Sint Martens Latem in beperkte kring. Namelijk de modellen welk op de kalender sieren werden uitgenodigd met partner voor een gezellige avond na de voorstelling van kalender. De covermodellen Laurence Durieu en Wendy Pauwels en An-sophie De Graeve verbleven eind april tesamen met onze huisfotograaf 8 dagen in het Turkse Bodrum meer bepaald in het vijfsterren Xanadu Island hotel .

Waar ze konden genieten van alle rust , zon , zee en zwembad. Tussen de shoots door die drie halve dagen in beslag namen kregen ze ook de kans om te gaan shoppen om een leuke vakantie onder vrienden mee te maken.Voor Laurence , Wendy en An-sophie werd het alvast een toffe week in een ontspannende sfeer in zonnige temperaturen.De kalender werd geshoot ter gelegenheid van 10 jaar ERM kalenders en de 50 ste verjaardag van onze huisfotograaf Rudi in prachtige Phax Swimwear.

Zowel Laurence , Wendy of An-sophie wisten niet welke foto's op de kalender zouden sieren en werden dan ook aangenaam verrast tijdens de voorstelling. Na de fotosessie door bevriend fotograaf Danny De Cock die ook met zijn echtgenote aan tafel mocht meegenieten werd het een gezellige avond onder vrienden.

    

Naast de modellen waren ook de ouders van Laurence aanwezig als dank voor hun gastvrijheid vorig jaar tijdens de kalendershoots en profvoetballer Davy De Beule die al jaren bevriend is met onze huisfotograaf mocht terecht fier zijn op zijn cover vrouw.

    

Wie interesse heeft in de dubbele verjaardagskalender tvv het kinderkankerfonds kan deze bestellen . De kalender is verkrijgbaar na storting van 7 euro per bestelde kalender op het rekeningnummer BE20 0003 4296 8556 (BIC: BPOTBEB1), met duidelijke vermelding van het aantal kalenders en je naam en volledig adres. Verzending van de kalenders gebeurt zodra de betaling ontvangen is. Indien je onze huisfotograaf Rudi  ergens tegenkomt kan je ook rechtstreeks aan hem vragen of aan een van de modellen en dan betaal je 5 euro.De ene kalender is met 12 foto's van Laurence en de andere met zes foto's van Wendy en zes foto's van An sophie