• E R M Mediasite
  • E R M mediasite

Cynthia Reekmans poseert samen met 17 Limburgse schoonheden voor het Kinderkankerfonds

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

De Eeklose postbode en hobbyfotograaf Rudi Maenhout heeft het weer voor elkaar gebracht om een kalender te shooten tvv het kinderkankerfonds UZ Gent. Dit jaar koos hij voor 18 Limburgse schoonheden waaronder enkele bekende personen. De shoots vonden deze zomer plaats op volgende locaties Het kolenspoor van As , Hechtelse duinen en kuur en wellnesscenter Yolande Buekens in Wellen. Alle modellen waren dames die hij in al die jaren dat hij als persfotograaf ontmoet had op verschillende events.

Het covermodel Cynthia Reekmans welk in 2005 Miss Belgian Beauty werd behoort al jaren tot zijn vriendenkring en was nu reeds voor de derde maal model voor de kalender. Haar jongere zus Sarina kreeg haar vuurdoop als model. Beiden staan dan ook op de cover en de maand april afgebeeld. Deze twee sympathieke dames kan je ook terugvinden in de twee extra bladzijden in het midden van de kalender met extra foto’s.

Op de maand januari vindt je Wendy Schoofs en Chrystel Yeganeh terug. De maand februari is dan voor Channy de Windt welk het vast model is van Rudi voor al zijn projecten. De Limburgse schone vindt je ook terug op de achtercover en is reeds voor de derde maal model voor de kalender. De maand maart is dan de beurt met Evi Gaens die toevallig op dezelfde dag als de fotograaf jarig is. Ze was dan ook vereerd om te mogen meewerken aan de kalender aangezien ze ook goed bevriend is met Rudi. En als jonge moeder wou ze ook haar steentje bijdragen aan dit mooi iniatief van de fotograaf. Op de maand mei vindt je Melinda Moons terug die pas is afgestudeerd als vroedvrouw en heel graag aan dit project meewerkte. Juni is dan weer de maand voor Michélle Thissen die enkele jaren terug nog tweede ere dame Miss België werd . Ook zij was aangenaam verrast dat ze gevraagd werd voor de kalender en Michéle werkte dan ook heel graag mee aan dit project tvv het kinderkankerfonds. Juli wordt dan de maand van Elissa Leus en Anne Rondags twee sympathieke dames die uit de Miss Wellness Beauty verkiezing komen.

In augustus vindt je Joke Vandeputte en Daniëla Sparanero terug twee jonge dames die uit de Miss Fashion verkiezing komen. September is dan de maand voor Katerine Avgoustakis een Limburgse met Griekse roots die in 2005 Star Academie won op VTM. Oktober wordt opgevuld met Amy Claerhout en Valerie Van Gastel. November is dan de maand voor Ann Smeets en Sofie Grosemans beiden hadden hun eerste ontmoeting met Rudi tijdens een Miss Verkiezing. Ann won oa de Miss Vlaanderen verkiezing en werd tweede ere dame Miss Sports Belgium en is een gekende choreografe die al aan meerdere TV programma’s op de VRT en VTM meewerkte. Sofie daarentegen won de Miss Belgian Beauty verkiezing in 2004 en als jonge moeder werkte ze heel graag mee aan dit project. De maand December is voorbestemd voor Tiffany Wouters die vijf jaar geleden Rudi voor het eerst ontmoette bij de verkiezing van Topmannequin. Ook zij was aangenaam verrast om gevraagd te worden als model voor deze kalender. Een voorstel die ze heel graag aanvaarde. De voorstelling van deze verjaardagskalender had afgelopen weekend plaats en is vanaf heden te koop aan 7 euro verzendkosten inbegrepen voor Belgie ( buitenland 10 euro via www.ermkalenders.be of door te storten op volgend rekeningnummer :BE-20 0003 4296 8556