• E R M Mediasite
  • E R M mediasite

Trappeniers Foodservice en ERM kalender schenken 4000 euro aan kinderkankerfonds UZ Gent

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Maandagavond werd in de spiegeltent te Rijkevorsel tijdens het nieuwjaarsfeestje van Trappeniers Foodservice de checque met de opbrengst van kalenderverkoop ERM kalender 2018-2019  overhandigd aan Ivo van het kinderkankerfonds. Dit in het bijzijn van fotograaf Rudi Maenhout , model Shadon Schoonderwaldt , Jan Trappeniers en echtgenote Daisy Pluym welk ook model stond voor dit prachtig project. Met deze opbrengst van 4000 euro mag de actie terug een succes genoemd worden .

Foto ERM

De ERM kalender krijgt al jaren steun van ERM Merelbeke welk er al bij was van de eerste editie en van Phax Swimwear die ook reeds acht jaar bij de sponsors hoort. Dankzij deze twee sponsors kan fotograaf Rudi Maenhout al die jaren een kalender maken tvv het kinderkankerfonds. Dit jaar sprong ook Trappeniers Foodservice onverwachts  op de kar mede doordat Daisy Pluym als model op de kalender stond hetgeen voor haar een grote eer was. Tesamen met Rudi bracht Trappeniersfoodservice ook een kalender uit voor hun klanten en gaven een financeel steuntje bij de opbrengst van de kalender waarvor we hen hartelijk dankbaar zijn.

Foto ERM

Bij deze wil onze huisfotograaf deze drie sponsors eens extra in de verf zetten om hen te bedanken voor de steun aan dit project. Zonder hen zou dit niet kunnen gerealiseerd worden. Het is dan ook fijn om op deze mensen te kunnen rekenen aldus Maenhout. Verder wou ie ook alle modellen en make up artiesten bedanken voor hun medewerking . De kalender is nog steeds te koop via onze website bij de link ERM kalenders.