• E R M Mediasite
  • E R M mediasite

Kennie Berckmans is een van de modellen op de ERM kalender 2018-2019 tvv het kinderkankerfonds

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Voor onze jaarlijkse kalender tvv het kinderkankerfonds UZ Gent was dit jaar Kennie Berckmans een van de 21 modellen De sympathieke Vlaams Brabantse werd door onze huisfotograaf ontdekt bij Miss Wellness Beauty twee jaar geleden. Met die reden mocht Kennie dan ook niet ontbreken op onze jaarlijkse kalender tvv het kinderkankerfonds.

Denise Spiteri is een van de modellen op de ERM kalender 2018-2019 tvv het kinderkankerfonds

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Voor onze jaarlijkse kalender tvv het kinderkankerfonds UZ Gent was dit jaar Denise Spiteri een van de 21 modellen De Maltese werd door onze huisfotograaf ontdekt bij ETM models van goeie vriend Peter Demeulenaere tijdens een kalendervoorstelling van ETM models. Met die reden mocht Denise niet ontbreken op de kalender en het werd vorige zomer een leuke en gezellige samenwerking.

Trappeniers Foodservice en ERM kalender schenken 4000 euro aan kinderkankerfonds UZ Gent

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Maandagavond werd in de spiegeltent te Rijkevorsel tijdens het nieuwjaarsfeestje van Trappeniers Foodservice de checque met de opbrengst van kalenderverkoop ERM kalender 2018-2019  overhandigd aan Ivo van het kinderkankerfonds. Dit in het bijzijn van fotograaf Rudi Maenhout , model Shadon Schoonderwaldt , Jan Trappeniers en echtgenote Daisy Pluym welk ook model stond voor dit prachtig project. Met deze opbrengst van 4000 euro mag de actie terug een succes genoemd worden .