• E R M Mediasite
  • E R M mediasite

E.R.M. Kalender 2019 - 2020

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Op zondag 28 oktober werd de ERM verjaardagskalender met Anneke van Hooff en de  ERM kalenders 2019 en -2020 tvv het kinderkankerfonds UZ Gent voorgesteld in het CC De Meet te Sint Laureins in aanwezigheid van verschillende modellen , sponsors , genodigden en pers.

Onze huisfotograaf Rudi heeft 24 dames geshoot op prachtige locaties in Vlaanderen Op de kleur kalenders A4 formaat vindt je ook de schoolvakanties en feestdagen terug. De cover dames zijn Babette Van der Horst ( bikini kalender 2020 ) en Leen Dhollander ( kalender in stadskledij 2019 )  De kalenders werden in beperkte oplage gedrukt van 350 stuks. Op de kalender met Babette heb je 3 foto’s van haar extra  met telkens 4 maanden van het jaar 2019 erop. Bij de kalender met Leen heb je ook 3 extra foto’s met telkens 4 maanden van het jaar 2020 erop met  Laura De Smaele.

Kennie Berckmans is een van de modellen op de ERM kalender 2018-2019 tvv het kinderkankerfonds

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Voor onze jaarlijkse kalender tvv het kinderkankerfonds UZ Gent was dit jaar Kennie Berckmans een van de 21 modellen De sympathieke Vlaams Brabantse werd door onze huisfotograaf ontdekt bij Miss Wellness Beauty twee jaar geleden. Met die reden mocht Kennie dan ook niet ontbreken op onze jaarlijkse kalender tvv het kinderkankerfonds.

Denise Spiteri is een van de modellen op de ERM kalender 2018-2019 tvv het kinderkankerfonds

Written by ERM. Posted in ERMmediasite Kalender

Voor onze jaarlijkse kalender tvv het kinderkankerfonds UZ Gent was dit jaar Denise Spiteri een van de 21 modellen De Maltese werd door onze huisfotograaf ontdekt bij ETM models van goeie vriend Peter Demeulenaere tijdens een kalendervoorstelling van ETM models. Met die reden mocht Denise niet ontbreken op de kalender en het werd vorige zomer een leuke en gezellige samenwerking.